Lang Leve De Liefde: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is

Lang Leve De Liefde: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is

In Lang Leve De Liefde vertelt Susan in een openhartig gesprek aan haar date Louis dat ze 42 jaar geleden een geslachtsverandering heeft ondergaan. En Louis reageert hartverwarmend.

Louis troost een emotionele Susan
“Ik zie een verzorgde vrouw. Het gaat om je karakter. En de buitenkant nemen we mee”, aldus Louis. Susan bekent ook dat er nog veel dingen zijn ‘die er nog uit’ moeten. “Dat begrijp ik”, aldus Louis. “Maar dat geeft niet, want ik ben er toch? Ik ben hier voor jou hè?”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is In Lang Leve De Liefde vertelt Susan in een openhartig gesprek aan haar date Louis dat ze 42 jaar geleden een geslachtsverandering heeft ondergaan. En Louis reageert hartverwarmend. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Louis laat Susan inhakken op haar demonen met een bijl Bekijk deze video » Louis troost een emotionele Susan“Ik zie een verzorgde vrouw. Het gaat om je karakter. En de buitenkant nemen we mee”, aldus Louis. Susan bekent ook dat er nog veel dingen zijn ‘die er nog uit’ moeten. “Dat begrijp ik”, aldus Louis. “Maar dat geeft niet, want ik ben er toch? Ik ben hier voor jou hè?” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Susan gaat helemaal los met haar Diana Ross-act Bekijk deze video » Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video) Bekijk deze video »Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen