Johan Derksen in VI: "De Ligt beste verdediger van Oranje" (video)

Johan Derksen in VI: "De Ligt beste verdediger van Oranje" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Volgens Johan Derksen is Matthijs de Ligt "met afstand de beste verdediger van het Nederlands Elftal". Dat zei hij vanavond in Veronica Inside. "We hebben bovendien niemand die zo goed is in de lucht."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;De Ligt beste verdediger van Oranje&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Volgens Johan Derksen is Matthijs de Ligt "met afstand de beste verdediger van het Nederlands Elftal". Dat zei hij vanavond in Veronica Inside. "We hebben bovendien niemand die zo goed is in de lucht." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "De Ligt beste verdediger van Oranje" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "De Ligt beste verdediger van Oranje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier