Video: Vier tegendemonstranten bij KOZP-demonstratie opgepakt

Video: Vier tegendemonstranten bij KOZP-demonstratie opgepakt

De politie heeft zaterdagmiddag meerdere mensen opgepakt in Venlo. Het gaat om tegendemonstranten die waren afgekomen op een protest van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in de Limburgse stad. Volgens de gemeente waren er zo’n honderd aanhangers van KOZP op het plein.

Video: Vier <em>tegendemonstranten</em> bij <em>KOZP-demonstratie</em> opgepakt De politie heeft zaterdagmiddag meerdere mensen opgepakt in Venlo. Het gaat om tegendemonstranten die waren afgekomen op een protest van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in de Limburgse stad. Volgens de gemeente waren er zo’n honderd aanhangers van KOZP op het plein. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook KOZP-demonstranten belaagd door tegendemonstranten op Vrijthof (video) Bekijk deze video » Zwarte Piet-demonstratie in Venlo verloopt niet zonder slag of stoot (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Vier tegendemonstranten bij KOZP-demonstratie opgepakt

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Vier tegendemonstranten bij KOZP-demonstratie opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier