Even tot Hier: Belastingdienst krijgt dooie mus van sterrenrestaurant

Even tot Hier: Belastingdienst krijgt dooie mus van sterrenrestaurant

Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 21 november. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Even Tot Hier duiken in de toeslagaffaire en proberen te weten te komen wie er nu eigenlijk de schuld heeft. Uiteindelijk besluiten ze de Belastingdienst een dooie mus cadeau te doen.

<em>Even tot Hier</em>: Belastingdienst krijgt <em>dooie mus</em> van sterrenrestaurant Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 21 november. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Even Tot Hier duiken in de toeslagaffaire en proberen te weten te komen wie er nu eigenlijk de schuld heeft. Uiteindelijk besluiten ze de Belastingdienst een dooie mus cadeau te doen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier: Belastingdienst krijgt dooie mus van sterrenrestaurant

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier: Belastingdienst krijgt dooie mus van sterrenrestaurant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier