Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video)

Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video)

Youp van 't Hek maakt zich zorgen over zijn tiende en allerlaatste Oudejaarsconference, die vanwege de coronacrisis en de daarbij horende regels weleens niet door zou kunnen gaan. Met slechts 30 mensen in Carré ziet de cabaretier het namelijk niet zitten: "Dat gaat niet lukken. Waar ik dan bang voor ben is dat op 1 januari iedereen dan zachtjes tegen elkaar zegt...Als ik hem was, had ik het niet gedaan", zo zegt hij dit weekend.

Bang
Een conference gedijt natuurlijk het beste bij een volle zaal vol lachende mensen dus er is zeker wat te zeggen voor de overpeinzingen van Van 't Hek, die vreest dat de thuiskijker op de bank teleurgesteld zou kunnen raken: "Ik ben dan zo bang dat geen geen goede tv-uitzending wordt."

'Bij 30 denk ik niet dat ik het doe'
Hij heeft nog hoop dat de coronaregels versoepeld worden of dat er wellicht een uitzondering gemaakt kan worden: "Ik hoop alleen dat ik een paar mensen kan overtuigen, die het moeten organiseren, dat er iets meer mensen in Carré mogen. Als het bij dertig blijft, denk ik dat ik het niet doe. Het is mijn laatste en ik wil wel echt spetteren op televisie." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Youp van 't Hek</em> twijfelt over Oudejaarsconference op tv: &quot;Bij 30 denk ik dat ik het niet doe&quot; (video) Youp van 't Hek maakt zich zorgen over zijn tiende en allerlaatste Oudejaarsconference, die vanwege de coronacrisis en de daarbij horende regels weleens niet door zou kunnen gaan. Met slechts 30 mensen in Carré ziet de cabaretier het namelijk niet zitten: "Dat gaat niet lukken. Waar ik dan bang voor ben is dat op 1 januari iedereen dan zachtjes tegen elkaar zegt...Als ik hem was, had ik het niet gedaan", zo zegt hij dit weekend. BangEen conference gedijt natuurlijk het beste bij een volle zaal vol lachende mensen dus er is zeker wat te zeggen voor de overpeinzingen van Van 't Hek, die vreest dat de thuiskijker op de bank teleurgesteld zou kunnen raken: "Ik ben dan zo bang dat geen geen goede tv-uitzending wordt." 'Bij 30 denk ik niet dat ik het doe'Hij heeft nog hoop dat de coronaregels versoepeld worden of dat er wellicht een uitzondering gemaakt kan worden: "Ik hoop alleen dat ik een paar mensen kan overtuigen, die het moeten organiseren, dat er iets meer mensen in Carré mogen. Als het bij dertig blijft, denk ik dat ik het niet doe. Het is mijn laatste en ik wil wel echt spetteren op televisie." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Trailer Youp van 't Hek - Met de kennis van nu op NPO 1 Bekijk deze video »
TV :
Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier