Opperheks Anne Hathaway: "Kinderen zullen doodsbang zijn door The Witches (video)

Opperheks Anne Hathaway: "Kinderen zullen doodsbang zijn door The Witches (video)

De nieuwe film The Witches, na het boek van Roald Dahl, komt in december uit. RTL Boulevard sprak met actrice Anne Hathaway die de opperheks speelt. Zij vertelt over hoe het was om de film op te nemen én hoe het was om in de make-up omgetoverd te worden tot heks. En mogen haar kinderen de film zien?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Opperheks</em> Anne Hathaway: &quot;Kinderen zullen doodsbang zijn door <em>The Witches</em> (video) De nieuwe film The Witches, na het boek van Roald Dahl, komt in december uit. RTL Boulevard sprak met actrice Anne Hathaway die de opperheks speelt. Zij vertelt over hoe het was om de film op te nemen én hoe het was om in de make-up omgetoverd te worden tot heks. En mogen haar kinderen de film zien? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video) Bekijk deze video » Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video) Bekijk deze video » Melda moet Project Rembrandt verlaten: "Het is goed zo" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Opperheks Anne Hathaway: "Kinderen zullen doodsbang zijn door The Witches (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opperheks Anne Hathaway: "Kinderen zullen doodsbang zijn door The Witches (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier