Docent vertelt bij Op1 over corona op scholen: "Een enorm gedonder" (video)

Docent vertelt bij Op1 over corona op scholen: "Een enorm gedonder" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Docent vertelt bij <em>Op1</em> over <em>corona</em> op scholen: &quot;Een enorm gedonder&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Docent Ton van Haperen is teleurgesteld in het kabinet als het gaat om het coronabeleid. Hij voelt zich in de steek gelaten. Een groot deel van de besmettingen vindt plaats op middelbare scholen, en volgens Van Haperen neemt het kabinet geen verantwoordelijkheid: "Alleen al met die mondkapjes is het een enorm gedonder." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Docent vertelt bij Op1 over corona op scholen: "Een enorm gedonder" (video)

Docent Ton van Haperen is teleurgesteld in het kabinet als het gaat om het coronabeleid. Hij voelt zich in de steek gelaten. Een groot deel van de besmettingen vindt plaats op middelbare scholen, en volgens Van Haperen neemt het kabinet geen verantwoordelijkheid: "Alleen al met die mondkapjes is het een enorm gedonder."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docent vertelt bij Op1 over corona op scholen: "Een enorm gedonder" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier