Nellie Benner bij Op1 over rouwen: "Angst elkaars verdriet aan te raken" (video)

Nellie Benner bij Op1 over rouwen: "Angst elkaars verdriet aan te raken" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Nellie Benner bij <em>Op1</em> over <em>rouwen</em>: &quot;Angst elkaars verdriet aan te raken&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Nellie Benner vertelt bij Op1 over het verlies van haar moeder, vijf jaar geleden. De presentatrice heeft veel geleerd van het rouwproces. "Je bent bang om elkaars verdriet aan te raken, maar verdriet mag bestaan." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. De documentaire Ik rouw van jou is op dinsdag 24 november om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Ik rouw van jou terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nellie Benner bij Op1 over rouwen: "Angst elkaars verdriet aan te raken" (video)

Nellie Benner vertelt bij Op1 over het verlies van haar moeder, vijf jaar geleden. De presentatrice heeft veel geleerd van het rouwproces. "Je bent bang om elkaars verdriet aan te raken, maar verdriet mag bestaan."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

De documentaire Ik rouw van jou is op dinsdag 24 november om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Ik rouw van jou terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nellie Benner bij Op1 over rouwen: "Angst elkaars verdriet aan te raken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier