Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen

Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen

Programmamaker Ewout Genemans blijkt de afgelopen twee en een half jaar opnames te hebben gemaakt in de zaak rondom Nicky Verstappen. Op de eerste beelden van de tweedelige documentaire, die zondag 29 en maandag 30 november wordt uitgezonzen op RTL4, is te zien hoe Peter R. de Vries zichtbaar geëmotioneerd raakt als hij vertelt over het moment waarop hij besefte dat er een concrete verdachte in beeld was. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Peter R. de Vries</em> emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen Programmamaker Ewout Genemans blijkt de afgelopen twee en een half jaar opnames te hebben gemaakt in de zaak rondom Nicky Verstappen. Op de eerste beelden van de tweedelige documentaire, die zondag 29 en maandag 30 november wordt uitgezonzen op RTL4, is te zien hoe Peter R. de Vries zichtbaar geëmotioneerd raakt als hij vertelt over het moment waarop hij besefte dat er een concrete verdachte in beeld was. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Peter R. de Vries emotioneel om uitspraak zaak Nicky Verstappen (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries clasht met Gerald Roethof in Beau (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky VerstappenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier