Hugo de Jonge: "Verruiming maatregelen december op losse schroeven" (video)

Hugo de Jonge: "Verruiming maatregelen december op losse schroeven" (video)

Hugo de Jonge lijkt nog niet enorm te spreken over de daling van het aantal coronabesmettingen, waardoor versoepelingen in december een stuk verder weg zijn: "Dat betekent dat waar we door de oogharen aan het kijken waren naar mogelijke verruimingen, dat dat op losse schroeven is komen te staan." Bekijk het hele interview hieronder, in de video van het AD.

<em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Verruiming maatregelen december op losse schroeven&quot; (video) Hugo de Jonge lijkt nog niet enorm te spreken over de daling van het aantal coronabesmettingen, waardoor versoepelingen in december een stuk verder weg zijn: "Dat betekent dat waar we door de oogharen aan het kijken waren naar mogelijke verruimingen, dat dat op losse schroeven is komen te staan." Bekijk het hele interview hieronder, in de video van het AD. Bekijk ook Video: waarom zijn middelbare scholen coronahaarden? Bekijk deze video »
Nieuws :
Hugo de Jonge: "Verruiming maatregelen december op losse schroeven" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: "Verruiming maatregelen december op losse schroeven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier