Wim Kieft treurt om Lionel Messi: "Een triest verhaal, er is geen enkel spelplezier"

Wim Kieft treurt om Lionel Messi: "Een triest verhaal, er is geen enkel spelplezier"

Sinds de zomer zit Lionel Messi niet meer zo lekker in zijn vel bij FC Barcelona. Na het vertrek van Luis Suárez naar Atlético Madrid lijkt Messi al zijn 'maatjes' verloren te zijn en dat is nu ook ten koste gegaan van zijn spelplezier, constateert Wim Kieft. Hij vindt het "een triest verhaal" en vraagt zich af of Messi de boel bewust saboteert.

Bekijk het fragment met Wim Kieft hieronder.

<em>Wim Kieft</em> treurt om Lionel Messi: &quot;Een triest verhaal, er is geen enkel spelplezier&quot; Sinds de zomer zit Lionel Messi niet meer zo lekker in zijn vel bij FC Barcelona. Na het vertrek van Luis Suárez naar Atlético Madrid lijkt Messi al zijn 'maatjes' verloren te zijn en dat is nu ook ten koste gegaan van zijn spelplezier, constateert Wim Kieft. Hij vindt het "een triest verhaal" en vraagt zich af of Messi de boel bewust saboteert. Bekijk het fragment met Wim Kieft hieronder. Bekijk ook VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video) Bekijk deze video » Wim Kieft sneert naar Hélène Hendriks: "Zag je dat of keek je alleen naar Johan?" Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft treurt om Lionel Messi: "Een triest verhaal, er is geen enkel spelplezier"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft treurt om Lionel Messi: "Een triest verhaal, er is geen enkel spelplezier" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier