Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem

Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem

Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan Haarlem om het vernieuwde Museum Van De Geest te openen in het Dolhuys. Hier is een tentoonstelling te zien die in het teken staat van mentale zorg. Het pand is het afgelopen jaar gerenoveerd. In het Dolhuys is historische kunst te bewonderen maar er worden ook persoonlijke verhalen tentoongesteld.

Bekijk de heropening van het Dolhuys in Haarlem met koningin Máxima in de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Koningin Máxima</em> opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan Haarlem om het vernieuwde Museum Van De Geest te openen in het Dolhuys. Hier is een tentoonstelling te zien die in het teken staat van mentale zorg. Het pand is het afgelopen jaar gerenoveerd. In het Dolhuys is historische kunst te bewonderen maar er worden ook persoonlijke verhalen tentoongesteld. Bekijk de heropening van het Dolhuys in Haarlem met koningin Máxima in de video van het AD hieronder. Mondkapje nieuw fashion item voor Koningin Máxima? (video) Bekijk deze video » Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys HaarlemPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier