Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden

Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden

Het was Thierry Baudets' doel om de rust binnen de partij te laten terugkeren, door zich terug te trekken als partijleider en fractievoorzitter. Het tegenovergestelde gebeurde waardoor hij zich genoodzaakt voelt terug te keren in de arena: "Ik stap opnieuw in de spotlight en stel mezelf kandidaat als partijleider en kandidaat-lijsttrekker. Ik schrijf lijsttrekkersverkiezingen uit", zo laat hij woensdagmiddag weten. Bekijk de hele video, die het Forum voor Democratie zojuist op Twitter plaatste, hieronder.

Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker <em>Forum voor Democratie</em> worden Het was Thierry Baudets' doel om de rust binnen de partij te laten terugkeren, door zich terug te trekken als partijleider en fractievoorzitter. Het tegenovergestelde gebeurde waardoor hij zich genoodzaakt voelt terug te keren in de arena: "Ik stap opnieuw in de spotlight en stel mezelf kandidaat als partijleider en kandidaat-lijsttrekker. Ik schrijf lijsttrekkersverkiezingen uit", zo laat hij woensdagmiddag weten. Bekijk de hele video, die het Forum voor Democratie zojuist op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomst Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie wordenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier