Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video)

Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video)

Profvoetballer Diego Maradona is vandaag (25 november) overleden aan een hartstilstand. Samen met Marco van Basten staan we stil bij deze legende. Marco van Basten over de eigenheid van Maradona: "Al het goede en mooie hebben we van hem gezien, maar ook het slechte en het vervelende hebben we van hem gezien." Marco bestempelt hem als: "Fijne vent. Als er wat gedaan moest worden dan deed hij mee."

Bekijk de hele video van Ziggosport hieronder.

<em>Marco van Basten</em> over Maradona: &quot;Het was een fijne vent&quot; (video) Profvoetballer Diego Maradona is vandaag (25 november) overleden aan een hartstilstand. Samen met Marco van Basten staan we stil bij deze legende. Marco van Basten over de eigenheid van Maradona: "Al het goede en mooie hebben we van hem gezien, maar ook het slechte en het vervelende hebben we van hem gezien." Marco bestempelt hem als: "Fijne vent. Als er wat gedaan moest worden dan deed hij mee." Bekijk de hele video van Ziggosport hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Erik Dijkstra over Diego Maradona: "Probeerden alles om hem te interviewen" Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'koning van Napoli" Diego Maradona overleden Bekijk deze video »
TV :
Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco van Basten over Maradona: "Het was een fijne vent" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier