Kijk LIVE: Premier Mark Rutte wordt verhoord over de toeslagenaffaire

Kijk LIVE: Premier Mark Rutte wordt verhoord over de toeslagenaffaire

Kijk LIVE: Premier Mark Rutte wordt verhoord over de <em>toeslagenaffaire</em> Kijk in de livestream hierboven op 26 november vanaf 13.15 uur naar het verhoor van Mark Rutte over de toeslagenaffaire. Vandaag gaan de verhoren over de beruchte toeslagenaffaire weer verder. En in de middag is het de beurt aan niemand minder dan premier Mark Rutte. Bekijk ook Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire Bekijk deze video » Waar ging het mis met kinderopvangtoeslag?Eerder kwamen naast verschillende ambtenaren onder anderen Eric Wiebes en Lodewijk Asscher al aan het woord om hun verhaal te doen over de toeslagenaffaire. Zij delen hun verhalen voor een onderzoek dat is ingesteld om te kijken wat er precies mis is gegaan bij de zoektocht naar fraude met de kinderopvangtoeslag. Veel ouders zijn slachtoffer geworden van de keiharde fraudeaanpak en te strenge regels van de Belastingdienst. Bekijk in de video van Arnews hierboven LIVE het verhoor rond de toeslagenaffaire met Mark Rutte. Eric Wiebes over toeslagenaffaire: "Ik voel me zwaar medeverantwoordelijk" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier het hele verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Premier Mark Rutte wordt verhoord over de toeslagenaffaire

Kijk in de livestream hierboven op 26 november vanaf 13.15 uur naar het verhoor van Mark Rutte over de toeslagenaffaire.

Vandaag gaan de verhoren over de beruchte toeslagenaffaire weer verder. En in de middag is het de beurt aan niemand minder dan premier Mark Rutte.

Waar ging het mis met kinderopvangtoeslag?
Eerder kwamen naast verschillende ambtenaren onder anderen Eric Wiebes en Lodewijk Asscher al aan het woord om hun verhaal te doen over de toeslagenaffaire. Zij delen hun verhalen voor een onderzoek dat is ingesteld om te kijken wat er precies mis is gegaan bij de zoektocht naar fraude met de kinderopvangtoeslag. Veel ouders zijn slachtoffer geworden van de keiharde fraudeaanpak en te strenge regels van de Belastingdienst.

Bekijk in de video van Arnews hierboven LIVE het verhoor rond de toeslagenaffaire met Mark Rutte.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Premier Mark Rutte wordt verhoord over de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier