Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist

Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist

De hele voetbalwereld verkeert in diepe rouw vanwege het overlijden van de Argentijnse legende Diego Maradona, maar in zijn thuisland komt de klap extra hard aan. Op aangrijpende beelden is te zien hoe fans hartverscheurend huilen bij de aanblik van zijn kist.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: fans van <em>Diego Maradona</em> huilen hartverscheurend bij aanblik van kist De hele voetbalwereld verkeert in diepe rouw vanwege het overlijden van de Argentijnse legende Diego Maradona, maar in zijn thuisland komt de klap extra hard aan. Op aangrijpende beelden is te zien hoe fans hartverscheurend huilen bij de aanblik van zijn kist. Tekst gaat verder onder video. Presidentieel paleisNadat Maradona gisteren (25 november) op 60-jarige leeftijd overleed is er in allerijl een afscheidsdienst georganiseerd in het presidentieel paleis van Argentinië in Buenos Aires. Fans krijgen de laatste kans om hun held de laatste eer te bewijzen, en dat gaat soms gepaard met kreten die door merg en been gaan. Buiten het paleis ontstond een enorme chaos door de toestroom van supporters. Bekijk de beelden van de kist van Diego Maradona hierboven. Bekijk ook Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video » Zien: minuut stilte voor Ajax - Midtjylland ter nagedachtenis aan Diego Maradona Bekijk deze video » Kist met Diego Maradona naar paleis gebracht: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist

Presidentieel paleis
Nadat Maradona gisteren (25 november) op 60-jarige leeftijd overleed is er in allerijl een afscheidsdienst georganiseerd in het presidentieel paleis van Argentinië in Buenos Aires. Fans krijgen de laatste kans om hun held de laatste eer te bewijzen, en dat gaat soms gepaard met kreten die door merg en been gaan. Buiten het paleis ontstond een enorme chaos door de toestroom van supporters.

Bekijk de beelden van de kist van Diego Maradona hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier