Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eerste

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eerste

Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend.

Zondag is het tijd voor de Formule 1 grand prix van Bahrein, en vrijdag stond de eerste vrije training op de planning. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish, de tweede plek is voor zijn Mercedes-collega Valtteri Bottas. Sergio Pérez is derde geworden, Max Verstappen werd deze keer zesde.

Bekijk in de video hieronder een samenvatting van de eerste vrije training van de Formule 1 GP van Bahrein.

Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 <em>GP van Bahrein</em>: Lewis Hamilton eerste Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend. Zondag is het tijd voor de Formule 1 grand prix van Bahrein, en vrijdag stond de eerste vrije training op de planning. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish, de tweede plek is voor zijn Mercedes-collega Valtteri Bottas. Sergio Pérez is derde geworden, Max Verstappen werd deze keer zesde. Bekijk in de video hieronder een samenvatting van de eerste vrije training van de Formule 1 GP van Bahrein. Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Video: Max Verstappen flirt met Kelly Piquet, de ex-vriendin van Daniil Kvyat Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen spint in vrije training 1 voor GP van Bahrein Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eersteCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eerste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier