Zien: Donald Trump woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video)

Zien: Donald Trump woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video)

Donald Trump heeft een favoriete hobby, naast het Witte Huis is hij ook vaak op de golfbaan te vinden. Maar naast het verlies van de verkiezingen, gaat het ook met golfen niet echt goed met de Amerikaanse president. Als een swing niet helemaal soepel verloopt, vloekt Trump erop los. “Ah shit! Ik haat deze fucking hole!”

Bekijk de video van een scheldende Donald Trump op de golfbaan in de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Donald Trump</em> woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video) Donald Trump heeft een favoriete hobby, naast het Witte Huis is hij ook vaak op de golfbaan te vinden. Maar naast het verlies van de verkiezingen, gaat het ook met golfen niet echt goed met de Amerikaanse president. Als een swing niet helemaal soepel verloopt, vloekt Trump erop los. “Ah shit! Ik haat deze fucking hole!” Bekijk de video van een scheldende Donald Trump op de golfbaan in de video van De Telegraaf hieronder. Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden Bekijk deze video » Video: Donald Trump redt traditiegetrouw een kalkoen van Thanksgiving-diner Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Donald Trump woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier