Vraag tijdens Veronica Inside: bevriezen rugnummer 10?

Vraag tijdens Veronica Inside: bevriezen rugnummer 10?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside krijgen naar aanleiding van het overlijden van Maradona de vraag: "Zijn jullie voor -of tegenstander van het bevriezen van rugnummer 10?" Maradona speelde altijd met rugnummer 10. Dat vind Johan Derksen te ver gaan: "Voor iedere club of speler is het een soort status om nummer 10 te hebben en dat kun je de nieuwe generatie niet afnemen."

Vraag tijdens <em>Veronica Inside</em>: bevriezen <em>rugnummer</em> 10? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside krijgen naar aanleiding van het overlijden van Maradona de vraag: "Zijn jullie voor -of tegenstander van het bevriezen van rugnummer 10?" Maradona speelde altijd met rugnummer 10. Dat vind Johan Derksen te ver gaan: "Voor iedere club of speler is het een soort status om nummer 10 te hebben en dat kun je de nieuwe generatie niet afnemen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vraag tijdens Veronica Inside: bevriezen rugnummer 10?

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vraag tijdens Veronica Inside: bevriezen rugnummer 10? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier