Veronica Inside: unieke beelden van Marco Louwerens (Directeurtje) als verslaggever

Veronica Inside: unieke beelden van Marco Louwerens (Directeurtje) als verslaggever

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

Het is vandaag (28 november) 25 jaar geleden dat Ajax de wereldcup won. De mannen van Veronica Inside bekijken beelden van toen. Dan valt ze iets op: Marco Louwerens? Marco (ofwel Directeurtje) is verslaggever in die tijd. Jong koppie vindt ook Johan: "Dat het ooit zo'n mager broekie geweest is."

<em>Veronica Inside</em>: unieke beelden van <em>Marco Louwerens</em> (Directeurtje) als verslaggever Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Het is vandaag (28 november) 25 jaar geleden dat Ajax de wereldcup won. De mannen van Veronica Inside bekijken beelden van toen. Dan valt ze iets op: Marco Louwerens? Marco (ofwel Directeurtje) is verslaggever in die tijd. Jong koppie vindt ook Johan: "Dat het ooit zo'n mager broekie geweest is." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Veronica Inside: unieke beelden van Marco Louwerens (Directeurtje) als verslaggever

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: unieke beelden van Marco Louwerens (Directeurtje) als verslaggever of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier