Arjen Lubach LIVE! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Arjen Lubach LIVE! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Arjen Lubach LIVE! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nu het seizoen van Zondag met Lubach erop zit, zendt NPO 3 de theatervoorstelling Arjen Lubach LIVE! uit, waarin hij een andere kant van zichzelf laat zien: persoonlijk, spontaan én muzikaal. PersoonlijkerNa 140 uitverkochte shows, door het hele land, sloot Arjen Lubach de reeks af in een volle Amsterdamse Schouwburg, voor de televisieregistratie. In de voorstelling vertelt Arjen Lubach persoonlijkere verhalen en heeft hij intiemer contact met het publiek. Beter in bedHet nummer ‘Beter in bed’ uit de voorstelling werd dit jaar genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Daarnaast werd ‘Beter in bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met meer dan een miljoen views. ZIEN: Arjen Lubach onderschept bijzonder bericht van Donald Trump aan Joe Biden (video) Bekijk deze video » ZIEN: Arjen Lubach LIVE! zondag 29 november op NPO3 Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Het gevaar van deepfakes uitgelegd (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Nu het seizoen van Zondag met Lubach erop zit, zendt NPO 3 de theatervoorstelling Arjen Lubach LIVE! uit, waarin hij een andere kant van zichzelf laat zien: persoonlijk, spontaan én muzikaal.

Persoonlijker
Na 140 uitverkochte shows, door het hele land, sloot Arjen Lubach de reeks af in een volle Amsterdamse Schouwburg, voor de televisieregistratie. In de voorstelling vertelt Arjen Lubach persoonlijkere verhalen en heeft hij intiemer contact met het publiek.

Beter in bed
Het nummer ‘Beter in bed’ uit de voorstelling werd dit jaar genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Daarnaast werd ‘Beter in bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met meer dan een miljoen views.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach LIVE! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier