RTL Nieuws: etnisch profileren nog steeds een probleem bij de politie (video)

RTL Nieuws: etnisch profileren nog steeds een probleem bij de politie (video)

In deze video van RTL Nieuws hoor je Divano. Hij heeft regelmatig te maken met etnisch profileren door de politie. Zonder reden wordt hij staande gehouden en dat vindt hij niet fijn. Hij heeft al vaak geprobeerd een klacht in te dienen, maar dat levert weinig respons op.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder:

<em>RTL Nieuws</em>: etnisch profileren nog steeds een probleem bij de politie (video) In deze video van RTL Nieuws hoor je Divano. Hij heeft regelmatig te maken met etnisch profileren door de politie. Zonder reden wordt hij staande gehouden en dat vindt hij niet fijn. Hij heeft al vaak geprobeerd een klacht in te dienen, maar dat levert weinig respons op. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder: Bekijk ook Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" Bekijk deze video » Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie Bekijk deze video » KLM is er klaar voor: het vervoeren van coronavaccins (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: etnisch profileren nog steeds een probleem bij de politie (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: etnisch profileren nog steeds een probleem bij de politie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier