Samanvatting: Michael Van Gerwen verslaat Mervyn King in finale Players Championship Finals

Samanvatting: Michael Van Gerwen verslaat Mervyn King in finale Players Championship Finals

Michael van Gerwen streed zondagavond tegen Mervyn King, die voor het eerst in zes jaar weer in een finale stond, tijdens de Players Championship Finals. De Nederlander ging er uiteindelijk nipt met de winst vandoor, na een spannende partij. Bekijk de samenvatting van RTL 7 Darts hieronder.

Samanvatting: Michael Van Gerwen verslaat <em>Mervyn King</em> in finale Players Championship Finals Michael van Gerwen streed zondagavond tegen Mervyn King, die voor het eerst in zes jaar weer in een finale stond, tijdens de Players Championship Finals. De Nederlander ging er uiteindelijk nipt met de winst vandoor, na een spannende partij. Bekijk de samenvatting van RTL 7 Darts hieronder. Bekijk ook Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright Bekijk deze video » Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag Bekijk deze video »
Sport :
Samanvatting: Michael Van Gerwen verslaat Mervyn King in finale Players Championship FinalsCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Samanvatting: Michael Van Gerwen verslaat Mervyn King in finale Players Championship Finals of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier