Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020

Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020

In Lunch Lekker met Daniel Dekker overhandigde Daniel Dekker de eerste Gouden Held van het programma aan Rob De Nijs! En ook de NPO Radio 5 Evergreen Award 2020, meer dan verdiend! Hij stond vorige week in de Top 1000 Evergreen lijst met tientallen liedjes. Niet zo gek ook, want hij heeft er meer dan 700 gemaakt!

Bekijk de video van Omroep MAX hieronder.

Zien: <em>Rob de Nijs</em> krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 In Lunch Lekker met Daniel Dekker overhandigde Daniel Dekker de eerste Gouden Held van het programma aan Rob De Nijs! En ook de NPO Radio 5 Evergreen Award 2020, meer dan verdiend! Hij stond vorige week in de Top 1000 Evergreen lijst met tientallen liedjes. Niet zo gek ook, want hij heeft er meer dan 700 gemaakt! Bekijk de video van Omroep MAX hieronder. Bekijk ook Heftig: stapt Chantal Janzen over naar Omroep MAX? (video) Bekijk deze video » Green Friday komt eraan: is het de laatste Black Friday? (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier