Bekende mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender (video)

Bekende mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender (video)

Diverse mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender die gekocht kan worden. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de horeca. Onder andere Freek van Noortwijk is te bewonderen in deze kalender. Volgens hem zal het geen ordinaire kalender worden en past het perfect bij hem. De kalender zal 16,96 euro kosten en is te bestellen via www.blootvoorbrood.nl.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Bekende mannen</em> uit de horeca maken samen een sexy kalender (video) Diverse mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender die gekocht kan worden. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de horeca. Onder andere Freek van Noortwijk is te bewonderen in deze kalender. Volgens hem zal het geen ordinaire kalender worden en past het perfect bij hem. De kalender zal 16,96 euro kosten en is te bestellen via www.blootvoorbrood.nl. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook 'Mr. Juni' over de nieuwe Marinierskalender: "Veel billen!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekende mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekende mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier