Ludo Sanders is terug in GTST: bekijk hier de eerste beelden (video)

Ludo Sanders is terug in GTST: bekijk hier de eerste beelden (video)

In deze video van RTL Boulevard zie je de eerste beelden van de terugkeer van Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sanders, gespeeld door Erik de Vogel, was lange tijd afwezig en over zijn lot tastte menig fan in het duister. Nu is hij dus terug, flink gehavend en met lange baard. Wat is hem overkomen?

Op zee
Een paar maanden geleden kieperde Ludo Sanders overboord en verdween hij in de golven. Ondertussen werd hij doodverklaard, en begon zijn soap-familie met het verdelen van de erfenis. Lang leek het erop dat het een definitief of voorlopig einde zou zijn van Ludo, maar niets blijkt minder waar.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Ludo Sanders is terug in <em>GTST</em>: bekijk hier de eerste beelden (video) In deze video van RTL Boulevard zie je de eerste beelden van de terugkeer van Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sanders, gespeeld door Erik de Vogel, was lange tijd afwezig en over zijn lot tastte menig fan in het duister. Nu is hij dus terug, flink gehavend en met lange baard. Wat is hem overkomen? Bekijk ook Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST Bekijk deze video » Op zeeEen paar maanden geleden kieperde Ludo Sanders overboord en verdween hij in de golven. Ondertussen werd hij doodverklaard, en begon zijn soap-familie met het verdelen van de erfenis. Lang leek het erop dat het een definitief of voorlopig einde zou zijn van Ludo, maar niets blijkt minder waar. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Video: Humberto Tan reageert op zwangerschapsgeruchten Eva Jinek Bekijk deze video » Documentaire Nicky Verstappen: "Frustrerend maar ook prachtig om te zien!" (video) Bekijk deze video » Zien: Imanuelle Grives presenteert boektrailer over haar tijd in gevangenis Bekijk deze video »
Entertainment :
Ludo Sanders is terug in GTST: bekijk hier de eerste beelden (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ludo Sanders is terug in GTST: bekijk hier de eerste beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier