103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video)

103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video)

Het was weer een doldwaze uitzending van 100 Jaar Jong vanavond. Gordon was op bezoek bij Martien en hij vroeg de 103-jarige man het hemd van het lijf. Verderop in het fragment gaat Gordons muziekhart sneller kloppen als Martien klarinet speelt.

Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder:

<em>103-jarige Martien</em> hield van seks: &quot;We hebben het gedaan in de auto&quot; (video) Het was weer een doldwaze uitzending van 100 Jaar Jong vanavond. Gordon was op bezoek bij Martien en hij vroeg de 103-jarige man het hemd van het lijf. Verderop in het fragment gaat Gordons muziekhart sneller kloppen als Martien klarinet speelt. Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder: Bekijk ook Gordon: 103-jarige Henk uit 100 Jaar Jong overleden (video) Bekijk deze video » 100 Jaar Jong: Gordon duikt bed in met 104-jarige Riek (video) Bekijk deze video » 100 jaar jong: Gordon krijgt eindeloze serenade van 103-jarige meneer Craane Bekijk deze video »
Amusement :
103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier