Goed nieuws voor Fred van Leer: 22-jarige verdachte aangehouden na overval (video)

Goed nieuws voor Fred van Leer: 22-jarige verdachte aangehouden na overval (video)

Goed nieuws voor Fred van Leer: de politie heeft een man gearresteerd die verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige poging tot overval van de stylist. AD-verslaggever Bram Verbrugge vertelt: "Het gaat om een 22-jarige Amsterdammer, een bekende van de politie. Hij is op straat aangehouden." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder.

Goed nieuws voor <em>Fred van Leer</em>: 22-jarige verdachte aangehouden na overval (video) Goed nieuws voor Fred van Leer: de politie heeft een man gearresteerd die verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige poging tot overval van de stylist. AD-verslaggever Bram Verbrugge vertelt: "Het gaat om een 22-jarige Amsterdammer, een bekende van de politie. Hij is op straat aangehouden." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder. Bekijk ook Fred van Leer open over overval: ‘Ik ben bedreigd met vuurwapen’ (video) Bekijk deze video »
Show :
Goed nieuws voor Fred van Leer: 22-jarige verdachte aangehouden na overval (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goed nieuws voor Fred van Leer: 22-jarige verdachte aangehouden na overval (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier