Op1 gemist? Premier Rutte als taalvernieuwer: tante Sjaan en ome Han

Op1 gemist? Premier Rutte als taalvernieuwer: tante Sjaan en ome Han

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Premier Rutte, een echte taalvernieuwer tijdens deze coronacrisis. Ton van den Boon, van de Dikke van Dale, vertelt over de merkwaardige woorden die Rutte tijdens de persconferenties gebruikte: “Rutte wist op het juiste moment de juiste metaforen te gebruiken." Tante Sjaan en ome Han zijn vooral geliefd.

<em>Op1</em> gemist? Premier Rutte als <em>taalvernieuwer</em>: tante Sjaan en ome Han Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Premier Rutte, een echte taalvernieuwer tijdens deze coronacrisis. Ton van den Boon, van de Dikke van Dale, vertelt over de merkwaardige woorden die Rutte tijdens de persconferenties gebruikte: “Rutte wist op het juiste moment de juiste metaforen te gebruiken." Tante Sjaan en ome Han zijn vooral geliefd. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Premier Rutte als taalvernieuwer: tante Sjaan en ome Han

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Premier Rutte als taalvernieuwer: tante Sjaan en ome Han of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier