Beau gemist? Frits Wester voert felle discussie met horecaondernemers

Beau gemist? Frits Wester voert felle discussie met horecaondernemers

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bij Beau aan tafel gaat Frits Wester in discussie met horecaondernemers Khalid Oubaha, Johan de Vos en Helene Ganseman. Veel horecaondernemers zijn boos om het coronabeleid van het Kabinet, nu hebben veel restauranthouders aangekondigd dat ze op 17 januari hoe dan ook weer opengaan. Wat nou de oplossing moet worden, daar komen Frits en zijn tafelgenoten niet uit.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Frits Wester voert felle discussie met horecaondernemers Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video) Bekijk deze video » Bij Beau aan tafel gaat Frits Wester in discussie met horecaondernemers Khalid Oubaha, Johan de Vos en Helene Ganseman. Veel horecaondernemers zijn boos om het coronabeleid van het Kabinet, nu hebben veel restauranthouders aangekondigd dat ze op 17 januari hoe dan ook weer opengaan. Wat nou de oplossing moet worden, daar komen Frits en zijn tafelgenoten niet uit. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Frits Wester voert felle discussie met horecaondernemersCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frits Wester voert felle discussie met horecaondernemers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier