Duizenden euro's aan drank gestolen bij strandtent: ''Die kinderen zijn 8 en 9 jaar!''

Duizenden euro's aan drank gestolen bij strandtent: ''Die kinderen zijn 8 en 9 jaar!''

Strandtenteigenaar Tim Frenken staat verstelt van de inbraak in zijn strandtent. Er is voor duizenden euro's aan drank gestolen door kinderen van rond de 8 en 9 jaar. Op de camerabeelden is te zien hoe de groep twee keer is teruggekomen.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Duizenden euro's</em> aan drank gestolen bij strandtent: ''Die kinderen zijn 8 en 9 jaar!'' Strandtenteigenaar Tim Frenken staat verstelt van de inbraak in zijn strandtent. Er is voor duizenden euro's aan drank gestolen door kinderen van rond de 8 en 9 jaar. Op de camerabeelden is te zien hoe de groep twee keer is teruggekomen. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Hart van Nederland: Inwoners Wijk aan Zee zijn het zat en doen aangifte tegen Tata Steel Bekijk deze video » Zien: Jongeren bouwen selfiemuseum tegen verveling in coronacrisis Bekijk deze video » Drie gewonden door steekpartij in Den Haag: bekijk verhalen van ooggetuigen Bekijk deze video »
Nieuws :
Duizenden euro's aan drank gestolen bij strandtent: ''Die kinderen zijn 8 en 9 jaar!''Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duizenden euro's aan drank gestolen bij strandtent: ''Die kinderen zijn 8 en 9 jaar!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier