Harm Ede Botje over woedende Theo Hiddema: "Hij is voorgelogen" (video)

Harm Ede Botje over woedende Theo Hiddema: "Hij is voorgelogen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Journalist Harm Ede Botje is te gast bij Op1 om te praten over de situatie rondom Forum voor Democratie. De crisis duurt nu tien dagen en de storm is nog steeds niet gaan liggen. Ede Botje heeft het in dit fragment over Theo Hiddema. Het is al een tijdje stil rondom het ex-kamerlid.

Harm Ede Botje over woedende <em>Theo Hiddema</em>: &quot;Hij is voorgelogen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Journalist Harm Ede Botje is te gast bij Op1 om te praten over de situatie rondom Forum voor Democratie. De crisis duurt nu tien dagen en de storm is nog steeds niet gaan liggen. Ede Botje heeft het in dit fragment over Theo Hiddema. Het is al een tijdje stil rondom het ex-kamerlid. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Harm Ede Botje over woedende Theo Hiddema: "Hij is voorgelogen" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Harm Ede Botje over woedende Theo Hiddema: "Hij is voorgelogen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier