Heerlijk avondje voor Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heerlijk avondje voor Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heerlijk avondje voor Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op Pakjesavond wordt Sinterklaas door presentator Dieuwertje Blok en hoofdpiet Niels van der Laan in het zonnetje gezet met cadeaus, spelletjes en optredens. TabberdEen een paar zware weken waarin Sinterklaas zich uit de tabberd heeft gezweet om iedereen een cadeautje te brengen, beleeft hij nog één leuke avond voor hij terug naar Spanje gaat. Richard GroenendijkHulpsinten Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk en gluurpiet Frank Evenblij maken er een feestelijke en ontroerende show van voor de oude man. GrapperhausOnder anderen Famke Louise, Philip Freriks, Britt Dekker en minister Ferd Grapperhaus komen op bezoek. KinderenBehalve de Sint worden ook een paar kinderen verrast die door corona een rotjaar hadden. Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen Bekijk deze video » Video: Sinterklaas en Paul de Leeuw gaan land door in Sint & Paul Pakken Uit! Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Op Pakjesavond wordt Sinterklaas door presentator Dieuwertje Blok en hoofdpiet Niels van der Laan in het zonnetje gezet met cadeaus, spelletjes en optredens.

Tabberd
Een een paar zware weken waarin Sinterklaas zich uit de tabberd heeft gezweet om iedereen een cadeautje te brengen, beleeft hij nog één leuke avond voor hij terug naar Spanje gaat.

Richard Groenendijk
Hulpsinten Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk en gluurpiet Frank Evenblij maken er een feestelijke en ontroerende show van voor de oude man.

Grapperhaus
Onder anderen Famke Louise, Philip Freriks, Britt Dekker en minister Ferd Grapperhaus komen op bezoek.

Kinderen
Behalve de Sint worden ook een paar kinderen verrast die door corona een rotjaar hadden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV