Vliegtuig maakt noodlanding op snelweg Minnesota: bekijk de bizarre beelden

Vliegtuig maakt noodlanding op snelweg Minnesota: bekijk de bizarre beelden

In het Amerikaanse Minnesota heeft een vliegtuig een noodlanding moeten maken op een snelweg in Minnesota. Het kleine vliegtuig botste hierbij op een auto, de bestuurder reed nietsvermoedend op de snelweg toen die van achteren ineens werd geraakt door het toestel. Bij deze crash is niemand gewond geraakt.

Bekijk de bizarre beelden van de noodlanding van het vliegtuig op de snelweg in Minnesota in de video hieronder.

Vliegtuig maakt <em>noodlanding</em> op snelweg Minnesota: bekijk de bizarre beelden In het Amerikaanse Minnesota heeft een vliegtuig een noodlanding moeten maken op een snelweg in Minnesota. Het kleine vliegtuig botste hierbij op een auto, de bestuurder reed nietsvermoedend op de snelweg toen die van achteren ineens werd geraakt door het toestel. Bij deze crash is niemand gewond geraakt. Bekijk de bizarre beelden van de noodlanding van het vliegtuig op de snelweg in Minnesota in de video hieronder. Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden Bekijk deze video » ZIEN: Bizarre crash in GP van Bahrein, Grosjean ongedeerd Bekijk deze video »
Buitenland :
Vliegtuig maakt noodlanding op snelweg Minnesota: bekijk de bizarre beeldenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Vliegtuig maakt noodlanding op snelweg Minnesota: bekijk de bizarre beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier