Video: Zo wordt Sinterklaas in 2020 coronaproof op basisschool gevierd

Video: Zo wordt Sinterklaas in 2020 coronaproof op basisschool gevierd

Het Sinterklaasfeest ziet er voor velen dit jaar heel anders uit, in verband met de coronacrisis. Veel ouders en scholen hebben hun best gedaan om deze keer 'coronaproof' Sinterklaas te vieren, zo laat basisschool De Marlijn in Oosterbeek zien.

Bekijk de video van het AD met een coronaproof Sinterklaasfeest hieronder.

Video: Zo wordt <em>Sinterklaas</em> in 2020 coronaproof op basisschool gevierd Het Sinterklaasfeest ziet er voor velen dit jaar heel anders uit, in verband met de coronacrisis. Veel ouders en scholen hebben hun best gedaan om deze keer 'coronaproof' Sinterklaas te vieren, zo laat basisschool De Marlijn in Oosterbeek zien. Bekijk de video van het AD met een coronaproof Sinterklaasfeest hieronder. Hilarisch bezoek van de Sint bij Veronica Inside: "Stelletje mafkezen!" (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Koning Willy en Máxima spelen Sint en Piet maar zijn Amalia kwijt Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Zo wordt Sinterklaas in 2020 coronaproof op basisschool gevierdJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Zo wordt Sinterklaas in 2020 coronaproof op basisschool gevierd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier