Liveshow Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Liveshow Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Liveshow Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ernst Daniël Smid en Coosje Smid zingen 'Mag ik dan bij jou' bij Geef om je hersenen Bekijk deze video » Ontroerend: Nico Dijkshoorn dicht 'Alles Anders' bij Geef om je hersenen (video) Bekijk deze video » Zien: Alain Clark zingt het nummer 'I'll Stay' bij Geef om je hersenen (video) Bekijk deze video » Voor de zesde keer vragen Omroep MAX en de Hersenstichting aandacht voor de enorme impact die een hersenaandoening op het leven van miljoenen mensen heeft. OnderzoekersPresentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen gaan in gesprek met Nederlandse hersenonderzoekers over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het opsporen, behandelen en voorkomen van hersenaandoeningen. ParkinsonErnst-Daniël Smid en Rob de Nijs vertellen openhartig over de ziekte van Parkinson, de hersenaandoening die hun levens steeds meer in de greep krijgt. OptredensOok zijn er optredens van onder anderen Emma Heesters, Alain Clark, Nico Dijkshoorn en Ernst-Daniël Smid met zijn dochter Coosje. DWDD gemist? Stem Rob de Nijs is sterker dan ooit, ondanks ziekte van Parkinson Bekijk deze video » Zien: Rob de Nijs krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger' Bekijk deze video » Rob de Nijs dolblij met erkenning in lastige tijd: "Het kan niet op allemaal" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Voor de zesde keer vragen Omroep MAX en de Hersenstichting aandacht voor de enorme impact die een hersenaandoening op het leven van miljoenen mensen heeft.

Onderzoekers
Presentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen gaan in gesprek met Nederlandse hersenonderzoekers over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het opsporen, behandelen en voorkomen van hersenaandoeningen.

Parkinson
Ernst-Daniël Smid en Rob de Nijs vertellen openhartig over de ziekte van Parkinson, de hersenaandoening die hun levens steeds meer in de greep krijgt.

Optredens
Ook zijn er optredens van onder anderen Emma Heesters, Alain Clark, Nico Dijkshoorn en Ernst-Daniël Smid met zijn dochter Coosje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Geef om je hersenen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshow Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier