Live stream loting Europa League met Ajax en PSV

Live stream loting Europa League met Ajax en PSV

Kijk hier op maandag 13 december vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax en PSV.

Op maandag 13 december wordt er weer geloot voor de zestiende finales van de Europa League. De loting met Ajax en PSV is vanaf 13.00 uur te zien op FOX Sports 1 en via bovenstaande livestream.

Zowel Ajax als PSV zitten in pot 1, waardoor grote clubs als Arsenal, Napoli, Tottenham en Manchester United worden ontlopen. Ploegen als Benfica, Real Sociedad en Dynamo Kiev kunnen nog wel de tegenstander worden.

De eerste zestiende finales vind plaats op 18 februari, de return is op 25 februari. Op 26 februari wordt er geloot voor de achtste finales.

De loting voor de zestiende finales van de Europa League is maandag 13 december om 13.00 uur live te zien op FOX Sports 1 en via Gids.tv.

Live stream loting <em>Europa League</em> met Ajax en PSV Kijk hier op maandag 13 december vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax en PSV. Op maandag 13 december wordt er weer geloot voor de zestiende finales van de Europa League. De loting met Ajax en PSV is vanaf 13.00 uur te zien op FOX Sports 1 en via bovenstaande livestream. Zowel Ajax als PSV zitten in pot 1, waardoor grote clubs als Arsenal, Napoli, Tottenham en Manchester United worden ontlopen. Ploegen als Benfica, Real Sociedad en Dynamo Kiev kunnen nog wel de tegenstander worden. De eerste zestiende finales vind plaats op 18 februari, de return is op 25 februari. Op 26 februari wordt er geloot voor de achtste finales. De loting voor de zestiende finales van de Europa League is maandag 13 december om 13.00 uur live te zien op FOX Sports 1 en via Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Atalanta (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting PSV - Omonia Nicosia (Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting Europa League met Ajax en PSV


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting Europa League met Ajax en PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier