Beau gemist? Hugo de Jonge: "Scholen dicht was het laatste wat we wilden" (video)

Beau gemist? Hugo de Jonge: "Scholen dicht was het laatste wat we wilden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 14 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 14 december terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge reageerde vandaag bij Beau op de lockdown waar Nederland vanaf morgen (15 december) in zit, en in deze video staat het onderwijs centraal. "Het sluiten van de scholen is het laatste wat we wilden."

<em>Beau</em> gemist? Hugo de Jonge: &quot;Scholen dicht was het laatste wat we wilden&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 14 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 14 december terugkijken bij Gids.tv. Hugo de Jonge reageerde vandaag bij Beau op de lockdown waar Nederland vanaf morgen (15 december) in zit, en in deze video staat het onderwijs centraal. "Het sluiten van de scholen is het laatste wat we wilden." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Hugo de Jonge: "Scholen dicht was het laatste wat we wilden" (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hugo de Jonge: "Scholen dicht was het laatste wat we wilden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier