Dokters van morgen over kou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen over kou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen over kou gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste aflevering van Dokters van Morgen gaat over kou. Want welke rol kan kou spelen bij het verbeteren van onze gezondheid en hoe goed en gezond is het voor ons allemaal om het af en toe eens heel koud te hebben? Koud douchenAntoinette Hertsenberg zoekt uit of het bijvoorbeeld zin heeft om een ijsbad te nemen, koud af te douchen of de verwarming lager te zetten. Bevroren tumorZe volgt ook meneer Scheffer die een nieuwe methode ondergaat om zijn longkanker te behandelen. De tumor wordt hierbij bevroren en de bijwerkingen zouden daardoor minimaal zijn. Kan meneer Scheffer gewoon blijven biljarten tijdens de behandelingen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De laatste aflevering van Dokters van Morgen gaat over kou. Want welke rol kan kou spelen bij het verbeteren van onze gezondheid en hoe goed en gezond is het voor ons allemaal om het af en toe eens heel koud te hebben?

Koud douchen
Antoinette Hertsenberg zoekt uit of het bijvoorbeeld zin heeft om een ijsbad te nemen, koud af te douchen of de verwarming lager te zetten.

Bevroren tumor
Ze volgt ook meneer Scheffer die een nieuwe methode ondergaat om zijn longkanker te behandelen. De tumor wordt hierbij bevroren en de bijwerkingen zouden daardoor minimaal zijn. Kan meneer Scheffer gewoon blijven biljarten tijdens de behandelingen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dokters van Morgen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV