Video: Peter Wright verslaat Steve West op WK Darts

Video: Peter Wright verslaat Steve West op WK Darts

Regerend wereldkampioen Peter Wright, die zijn opwachting maakte als The Grinch, was dinsdagavond een maatje te groot voor Steve West tijdens de eerste speeldag van het WK Darts. Het werd 3-1. Hierdoor plaatste Snakebite zich direct voor de derde ronde. Bekijk zijn matchdarts hieronder.

Video: Peter Wright verslaat Steve West op <em>WK Darts</em> Regerend wereldkampioen Peter Wright, die zijn opwachting maakte als The Grinch, was dinsdagavond een maatje te groot voor Steve West tijdens de eerste speeldag van het WK Darts. Het werd 3-1. Hierdoor plaatste Snakebite zich direct voor de derde ronde. Bekijk zijn matchdarts hieronder. Het WK darts 2021 is van dinsdag 15 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 elke wedstrijddag live te zien op RTL 7 en Videoland. Bekijk hier alle hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook Peter Wright: Michael van Gerwen heeft geen kans op wereldkampioenschap (video) Bekijk deze video » Video: Peter Wright verschijnt als The Grinch op WK Darts, met publiek Bekijk deze video »
Darts :
Video: Peter Wright verslaat Steve West op WK Darts

Het WK darts 2021 is van dinsdag 15 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 elke wedstrijddag live te zien op RTL 7 en Videoland. Bekijk hier alle hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV