London Has Fallen met Gerard Butler, woensdag te zien bij Veronica

London Has Fallen met Gerard Butler, woensdag te zien bij Veronica

De begrafenis van de premier is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen.

Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent.

Bekijk de trailer van London Has Fallen hieronder.

London Has Fallen is vanavond, woensdag 16 december, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en Videoland

<em>London Has Fallen</em> met <em>Gerard Butler</em>, woensdag te zien bij <em>Veronica</em> De begrafenis van de premier is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent. Bekijk de trailer van London Has Fallen hieronder. London Has Fallen is vanavond, woensdag 16 december, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en Videoland Bekijk ook Serie Bridgerton vanaf 25 december te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Seizoen 2 Jurassic World Kamp Krijtastisch vanaf 2 januari te zien bij Netflix (video) Bekijk deze video »
Film :
London Has Fallen met Gerard Butler, woensdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op London Has Fallen met Gerard Butler, woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV