Zien: woede over openen van winkels als Action, HEMA en Wibra

Zien: woede over openen van winkels als Action, HEMA en Wibra

Vanwege de strenge coronamaatregelen en de lockdown, mogen niet-essentiële winkels niet open in de komende vijf weken. Vandaag gingen grote winkels als de Action, Hema en Wibra toch weer open met een omslachtige uitleg, want zij verkopen ook 'noodzakelijke spullen'. Uiteraard waren gedupeerde winkeliers hier niet blij mee, waardoor er een grote discussie ontstond. Uiteindelijk heeft de regering besloten dat deze grote ketens ook gewoon dichtmoeten, net als alle andere winkels.

Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: woede over <em>openen van winkels</em> als Action, HEMA en Wibra Vanwege de strenge coronamaatregelen en de lockdown, mogen niet-essentiële winkels niet open in de komende vijf weken. Vandaag gingen grote winkels als de Action, Hema en Wibra toch weer open met een omslachtige uitleg, want zij verkopen ook 'noodzakelijke spullen'. Uiteraard waren gedupeerde winkeliers hier niet blij mee, waardoor er een grote discussie ontstond. Uiteindelijk heeft de regering besloten dat deze grote ketens ook gewoon dichtmoeten, net als alle andere winkels. Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: NikkieTutorials' coming out video op één na populairste video van 2020 Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: woede over openen van winkels als Action, HEMA en Wibra


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: woede over openen van winkels als Action, HEMA en Wibra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier