Johan Derksen over verkoopbeleid Ajax: "Alsof je een hoop stront verkoopt" (video)

Johan Derksen over verkoopbeleid Ajax: "Alsof je een hoop stront verkoopt" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 18 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 december terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Veronica Inside bespreken in een lege studio het verkoopbeleid van Ajax en Marc Overmars. Johan Derksen is onder de indruk, omdat Overmars er volgens hem steeds in slaagt zijn spelers goed weg te zetten. "Het is alsof je een hoop stront verkoopt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>verkoopbeleid Ajax:</em> &quot;Alsof je een hoop stront verkoopt&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 18 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 december terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside bespreken in een lege studio het verkoopbeleid van Ajax en Marc Overmars. Johan Derksen is onder de indruk, omdat Overmars er volgens hem steeds in slaagt zijn spelers goed weg te zetten. "Het is alsof je een hoop stront verkoopt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over verkoopbeleid Ajax: "Alsof je een hoop stront verkoopt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier