Video: Michael van Gerwen over inreisverbod VK en consequenties voor WK Darts

Video: Michael van Gerwen over inreisverbod VK en consequenties voor WK Darts

Michael van Gerwen moet vanwege het WK Darts en de reisbeperkingen rondom het Verenigd Koninkrijk, de Kerst in zijn hotel in Londen doorbrengen: "Ik was terug in Vlijmen, waar ik het samen met de familie zou vieren, maar ben snel teruggegaan vanwege het inreisverbod", laat hij weten.

Connecting-kamer van Van der Voort
Voelt het wel veilig daar? "Er zijn hier veel regels dus het is wel een beetje behelpen maar alles voor het WK natuurlijk, dat is het belangrijkste en enige dat telt." Hoe gaat hij de komende dagen doorbrengen? "Ik heb een connecting-kamer met Vincent van der Voort dus dat is wel gezellig." Bekijk het fragment van Peptalk hieronder.

Video: <em>Michael van Gerwen</em> over inreisverbod VK en consequenties voor WK Darts Michael van Gerwen moet vanwege het WK Darts en de reisbeperkingen rondom het Verenigd Koninkrijk, de Kerst in zijn hotel in Londen doorbrengen: "Ik was terug in Vlijmen, waar ik het samen met de familie zou vieren, maar ben snel teruggegaan vanwege het inreisverbod", laat hij weten. Connecting-kamer van Van der VoortVoelt het wel veilig daar? "Er zijn hier veel regels dus het is wel een beetje behelpen maar alles voor het WK natuurlijk, dat is het belangrijkste en enige dat telt." Hoe gaat hij de komende dagen doorbrengen? "Ik heb een connecting-kamer met Vincent van der Voort dus dat is wel gezellig." Bekijk het fragment van Peptalk hieronder. Het WK darts 2021 is van dinsdag 15 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 elke wedstrijddag live te zien op RTL 7 en Videoland. Bekijk hier alle hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook WK Darts: Vincent van der Voort wint met knappe comeback van Meulenkamp Bekijk deze video »
Darts :
Video: Michael van Gerwen over inreisverbod VK en consequenties voor WK Darts

Het WK darts 2021 is van dinsdag 15 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 elke wedstrijddag live te zien op RTL 7 en Videoland. Bekijk hier alle hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV