Lang Leve de Liefde: Marieke heeft geen behoefte aan aanrakingen Steven (video)

Lang Leve de Liefde: Marieke heeft geen behoefte aan aanrakingen Steven (video)

Steven lijkt wat meer behoefte aan kleine aanrakingen te hebben dan zijn date Marieke. "Ik heb het niet over seks maar over intimiteit, even aanraken", verduidelijkt hij.

Stoerdoenerij
Marieke benauwt dat een beetje en zegt dat zij daar minder op zit te wachten. Steven gelooft dat niet helemaal: "Ik denk dat jij je stoerder voordoet dan je bent." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Marieke heeft geen behoefte aan aanrakingen Steven (video) Steven lijkt wat meer behoefte aan kleine aanrakingen te hebben dan zijn date Marieke. "Ik heb het niet over seks maar over intimiteit, even aanraken", verduidelijkt hij. StoerdoenerijMarieke benauwt dat een beetje en zegt dat zij daar minder op zit te wachten. Steven gelooft dat niet helemaal: "Ik denk dat jij je stoerder voordoet dan je bent." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Frank wil sowieso één zoon (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Marieke heeft geen behoefte aan aanrakingen Steven (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV