Lang Leve De Liefde: Robert voelt druk omdat Tea een klap op haar kont wil

Lang Leve De Liefde: Robert voelt druk omdat Tea een klap op haar kont wil

Tea geeft in Lang Leve De Liefde aan dat ze graag een klap op haar kont zou willen krijgen van Robert, maar daar voelt hij zich niet echt prettig bij. “Ik vind dat heel naar. Dat je er druk bij mij oplegt”, aldus Robert. “Je moet nu niet geforceerd mij een klap op mijn kont geven, omdat ik dat zo graag wil”, reageert Tea.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Robert voelt druk omdat Tea een klap op haar kont wil Tea geeft in Lang Leve De Liefde aan dat ze graag een klap op haar kont zou willen krijgen van Robert, maar daar voelt hij zich niet echt prettig bij. “Ik vind dat heel naar. Dat je er druk bij mij oplegt”, aldus Robert. “Je moet nu niet geforceerd mij een klap op mijn kont geven, omdat ik dat zo graag wil”, reageert Tea. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Frank wil sowieso één zoon (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Marieke heeft geen behoefte aan aanrakingen Steven (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Robert voelt druk omdat Tea een klap op haar kont wil

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV