Kerstdiner met 17 mensen: ook in 2020 kan het gewoon (video)

Kerstdiner met 17 mensen: ook in 2020 kan het gewoon (video)

Achttien mensen aan het kerstdiner, dat zie je dit jaar niet veel. De familie Baumgard in Den Haag doet het toch en dat mag, want ze zijn namelijk met z'n zestienen thuis. Vader en moeder hebben 13 kinderen gekregen en ook een kleinkind woont bij het gezin in huis.

Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder:

<em>Kerstdiner</em> met 17 mensen: ook in 2020 kan het gewoon (video) Achttien mensen aan het kerstdiner, dat zie je dit jaar niet veel. De familie Baumgard in Den Haag doet het toch en dat mag, want ze zijn namelijk met z'n zestienen thuis. Vader en moeder hebben 13 kinderen gekregen en ook een kleinkind woont bij het gezin in huis. Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook NOS Jeugdjournaal: dit zijn de beste virals van 2020 (video) Bekijk deze video » Emma zingt in bijna lege kerk: "Met kerst ben ik een volle kerk gewend" (video) Bekijk deze video » Zo vieren we Kerstmis anno 2020 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Kerstdiner met 17 mensen: ook in 2020 kan het gewoon (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerstdiner met 17 mensen: ook in 2020 kan het gewoon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier