Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Pressure to perform' (aflevering 2)

Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Pressure to perform' (aflevering 2)

Nikkie de Jager, ookwel bekend als NikkieTutorials op YouTube, heeft de afgelopen twee jaar van haar leven vastgelegd samen met documentairemaker Linda Hakeboom. Zo geeft ze haar fans een kijkje achter de schermen.

Bekijk de tweede aflevering hier.

Coming out
Er is een hoop gebeurd voor Nikkie in de afgelopen twee jaar. Haar broertje is overleden door kanker, ze werd gedwongen om haar coming out als transgender te doen en werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Al deze levensveranderende gebeurtenissen riepen om een documentaire.

Tweede aflevering
In deze tweede aflevering draait het vooral om het behalven van likes, wat voor veel druk en stress zorgt. Ze stort zich vol op haar werk, maar de gezondheid van haar broertje Mikai gaat snel achteruit. Ze komt in een spagaat terecht waar privé en werk nog verder uit elkaar komt te staan.

Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal.

Bekijk hier <em>NikkieTutorials: Layers of Me</em> 'Pressure to perform' (aflevering 2) Nikkie de Jager, ookwel bekend als NikkieTutorials op YouTube, heeft de afgelopen twee jaar van haar leven vastgelegd samen met documentairemaker Linda Hakeboom. Zo geeft ze haar fans een kijkje achter de schermen. Bekijk de tweede aflevering hier. Coming outEr is een hoop gebeurd voor Nikkie in de afgelopen twee jaar. Haar broertje is overleden door kanker, ze werd gedwongen om haar coming out als transgender te doen en werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Al deze levensveranderende gebeurtenissen riepen om een documentaire. Tweede afleveringIn deze tweede aflevering draait het vooral om het behalven van likes, wat voor veel druk en stress zorgt. Ze stort zich vol op haar werk, maar de gezondheid van haar broertje Mikai gaat snel achteruit. Ze komt in een spagaat terecht waar privé en werk nog verder uit elkaar komt te staan. Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal. Bekijk ook Bekijk hier NikkieTutorials: Layers Of Me 'Peeling back the past' (aflevering 1) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Pressure to perform' (aflevering 2)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV