Martin Jonkman over nieuwe Big Brother: "Ze zijn veel bewuster van de camera"

Martin Jonkman over nieuwe Big Brother: "Ze zijn veel bewuster van de camera"

In 1999 deed Martin Jonkman mee aan de eerste versie van Big Brother, waardoor hij in één klap een bekende Nederlander werd. Op verzoek van het AD bekijkt hij nu de eerste aflevering van de nieuwe versie, en er valt hem direct iets op: "De deelnemers zijn veel bewuster van de camera."

Lees verder onder de video.

Martin Jonkman over nieuwe <em>Big Brother</em>: &quot;Ze zijn veel bewuster van de camera&quot; In 1999 deed Martin Jonkman mee aan de eerste versie van Big Brother, waardoor hij in één klap een bekende Nederlander werd. Op verzoek van het AD bekijkt hij nu de eerste aflevering van de nieuwe versie, en er valt hem direct iets op: "De deelnemers zijn veel bewuster van de camera." Lees verder onder de video. HypeIn 1999 was Jonkman de laatste die de deur van het Big Brother-huis achter zich dichttrok bij de grote aftrap, waarbij hij nog even zwaaide naar het publiek. Hij weet nog goed dat het programma binnen no-time een enorme hype werd - iets waar de bewoners van het huis zich niet bewust van waren, omdat ze niets meekregen van de buitenwereld. Bekijk de video met Martin Jonkman hierboven. Big Brother is vanaf dinsdag 5 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Big Brother start vanavond: "Een stuk luxer dan vroeger" (video) Bekijk deze video » Angela de Jong kraakt nieuwe Big Brother af: "Dit was ontzettend geregisseerd" (video) Bekijk deze video »
TV :
Martin Jonkman over nieuwe Big Brother: "Ze zijn veel bewuster van de camera"

Hype
In 1999 was Jonkman de laatste die de deur van het Big Brother-huis achter zich dichttrok bij de grote aftrap, waarbij hij nog even zwaaide naar het publiek. Hij weet nog goed dat het programma binnen no-time een enorme hype werd - iets waar de bewoners van het huis zich niet bewust van waren, omdat ze niets meekregen van de buitenwereld.

Bekijk de video met Martin Jonkman hierboven.

Big Brother is vanaf dinsdag 5 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martin Jonkman over nieuwe Big Brother: "Ze zijn veel bewuster van de camera" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV