Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat

Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 5 januari terugkijken bij Gids.tv.

In het afgelopen jaar ging het er zelden zó hard aan toe in de Tweede Kamer als gisteren (5 januari). Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge werden keihard aangepakt door de Tweede Kamer. Die had veel kritiek op het vaccinatiebeleid van het kabinet. Wat vonden Wouter de Winther en Marieke van de Zilver van het debat?

<em>Jinek</em> gemist? <em>Mark Rutte</em> en <em>Hugo de Jonge</em> keihard aangepakt in coronadebat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 5 januari terugkijken bij Gids.tv. In het afgelopen jaar ging het er zelden zó hard aan toe in de Tweede Kamer als gisteren (5 januari). Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge werden keihard aangepakt door de Tweede Kamer. Die had veel kritiek op het vaccinatiebeleid van het kabinet. Wat vonden Wouter de Winther en Marieke van de Zilver van het debat? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier